Finbesök

Helgen har varit hur bra som helst! Jag och Josef fick finbesök av Diana, så vi har haft det riktigt mysigt. I torsdags virrade jag och D bort oss två gånger men det slutade med att vi hittade ett mysigt ställe på söder, där vi slog oss ner för ett varsitt glas vin. Kvällen avslutades med tacos och film, och jag sov mig igenom hela filmen haha. I fredags åkte vi in till stan för en fika och snurrade omkring på stan i hopp om att hitta någon snygg partyblåsa. Diana sov hos sin pappa medan jag och Josef myste ner oss i soffan till Idol.
I lördags blev det utgång, min första på hundra år, efter sundsvallsutgången dvs. Vi var på Spybar och hade det ganska roligt faktiskt! Dansade mest hela kvällen och letade potentiella ragg till Diana, haha.

Vet ni föresten vad det är för dag imorgon? Jo det är min födelsedag!
Den där pirriga känslan som inträffade varje 23 november fram till och med att jag fyllde 17, kommer förmodligen aldrig tillbaka. Men jag måste ändå medge att jag älskar att fylla år! Det är lixom min dag oavsett vilken känsla som uppstår. Hehe! :)

Nu måste jag börja sätta på kaffe och göra mig i ordning. Ska bege mig ut till la lidingö för jobb 15.00-10.30. Jag kommer att starta min födelsedag på jobbet, men det gör väl egentligen inget, huvudsaken är att jag är ledig på dagen/kvällen. Det hade dock varit 1000 gånger mysigare att vakna upp brevid Josef (såklart!).

PUSS!




Psykopati

Hemma efter en jobbar morgon. Började som vanligt 06.00 och eftersom jag hade lite svårt att somna igår kväll så var/är jag riktigt trött idag. Jag var till och med nära på att somnade på pendeln. Just nu så sitter jag med en tallrik köttbullar med hemmagjord potatismos och stuvad spenat. Mums! Detta är den enda kombinationen som gör köttbullar riktigt goda tycker jag.

15.00 ska jag skypa med en klasskamrat. Vi ska göra våran psykopatiskattning som ska in på måndag. Vi läste ju lite psykopati förra året i kriminologi A. Men under denna renodlade psykopatikurs jag läser nu går vi mer på djupet och får lära oss ytterligare saker om denna personlighetsstörning. Sjukt intressant. Tyvärr är kurslitteraturen på engelska, så det blir med andra ord extra mycket jobb.

Ciao!


SNNÖ!

Stockholm SNÖAR!

Det gör mig faktiskt väldigt glad. Snö är ju bara föör mysigt! Snöar det hos er?

Nu har jag packat väskan och ska bege mig in mot stan för en fika med Josef innan jobbet.


Vi hörs! :)


budgivning

Jag har suttit och budat nu ett tag på tradera. Måste vinna tågbiljetten hem idag. Men nu tänker jag lägga ett maxbud istället, har inte tid med detta för jag ska möta girlsen på stan om 25 min för en fika. 13.15 ska jag infinna mig på universitetet för en föreläsning om psykopati och utdelning av uppgifter. Slutar skolan 16.30, då kommer papi och hämtar mig sen går tåget 18.09.


....

Tusen inlägg på mindre än 30 min. Haha. Jag har inte så mycket för mig med andra ord.
Diana minns du dessa ljuva kort? Höhöhhö! /retpadda









mjaaou

Jag hittade några söta/roliga foton på Felicias dator.
Våra små gosproppar :)






:)

Jonathan är en riktig sömntuta. Jag klev upp, pigg och allert kl. 10 (även fast jag kom hem 04.00). Jonathan som gick och la sig samtidigt sover fortfarande. Och klockan är 12.45!!

Jag, Malin och Diana var på oscar en sväng igår, mycket trevligt :) Första gången jag infinner mig på en krog sedan flera månader tillbaka, haha. Vi dansade och hade det allmänt trevligt. Jag har saknat dom så det var efterlängtat.

Nu väntar jag som sagt på att Jonathan ska vakna! Sen ska vi hämta upp Felicia innan vi far iväg och hittar på något. Jag åker ju hem imorgon vid 18.00 så det blir svårt att hinna med allt på en så kort tid. Det gäller att vara effektiv! ;)

Ska försöka hinna med en fika eller så med Diana och Malin senare också.

PUSS, på er!


Halloj

Igår åkte jag och Josef in till stan, bort till söder. Vi skulle egentligen äta på en jätte mysig thailändsk resutaurang som heter Koh phangan, men det var kö ut så det struntade vi i. Istället blev det en pizza, haha. Sen gick vi bort till ett annat ställe efter och drack en varsin öl. Efter detta hyrde vi med Sex and the city 2 hem, vilket var det största skämtet någonsin. Filmen bjöd ju knappt någon handling och ingen spänning alls. Vilken tur jag aldrig såg den på bio.

Alltså, jag blir så less över hur himla dyrt SJ blivit. Förut har det aldrig kostat 700:- för en biljett till Sundsvall från Stockholm. Helt sinnes ju! Åker iallafall till Sundsvall nu kl. 10.50. Det blir med en buss som tar 6 timmar. Ingen rolig resa precis, men den ruinerar mig iallafall inte. Hoppas jag får tag på någon resa hem igen med ett rimligt pris. Eftersom jag jobbar på tis så jag skulle behöva åka hem på mån efter föreläsningen i psykopati. Ja vi får se. Det ska bli kul att träffa familjen och kompisarna :)



Ingen liten pizza direkt...... :) hehe


Less

Jag ifrågasätter mig själv om och om igen: varför valde jag att läsa omvårdnad C?
Mitt dumaste val detta år! Det är så himla tråkigt så det inte är sant. Visste att det skulle gå åt helvete med den här uppgiften och att jag skulle känna såhär. Egentligen så handlar det om att dygnet består av för få timmar. Jag jobbar över 90% och plugga 100%. Det värsta är att det är så frustrerande när det är tiden som är problemet. Jag skulle hinna med plugget om det inte vore för jobbet. Men å andra sidan gillar jag jobbet så mycket och vill inget annat än att fortsätta jobba och avbryta iallafall den ena kursen. Men det går såklart inte eftersom jag förmodligen kommer att stå helt pank i början av nästa år isåfall. Dessutom så känner jag mig nästan lat om jag väljer bort det ena eftersom jag hela tiden tänker att det går bara man kämpar och vill. Frågan är om det egentligen gör det? Men det vore så himla skönt att lägga ner all min energi på antingen plugget eller jobbet istället för att hela tiden envisas om att det funkar bra med en kombination av båda, för det gör det inte. Jag är helt enkelt expert på att ta på mig för mycket saker.

Jag känner mig inte alls på bra humör idag. Josef sitter med en uppgift han fastat i och vi har inte tid att hjälpa varandra heller eftersom båda har PANIK! Dessutom börjar jag jobba 15.00 och måste dra hemifrån 13.30. Jag har inte ens kommit halvvägs på min uppgift som ska in imorgon 12.00. Kul att jag kommer vara hemma 22.30 ikväll, vilket innebär att jag inte hinner plugga mer idag. Får väl satsa på omtentan = inte så jäkla kul!

Hoppas ni har en bättre dag än mig.


Josef kommer bli den snyggaste sjuksköterskan ever iaf!! :)


Förortshäng

Efter jobbet imorse så tog Anna med mig ut till Kista. Det finns en stoooor galleria där som vi gled omkring i. Hittade såklart mycket fina saker men jag fick hålla mina små shoppingfingrar i styr, då månadens budget är sprängd för länge sen. Och ja, jag vet att det är den 3:e idag. Haha men det var jackan som försörde!

Det är roligt faktiskt att se sig omkring bland lite olika delar av Stockholm. Vanligtvis har det alltid varit så att man strosat omkring på drottninggatan så fort man varit här men nu har jag hunnit se hela tre gallerior som inte ligger innanför tullarna. På tal om det så har jag alltid trott att inom tullarna innebär de stationer man kan ta sig till via tunnelbanan...typ. Men där hade jag fel. Stockholmarna är bra mycket kräsnare än så. haha.

Hur som helst. Nu sitter jag med tentan i kvantitativ metod framför mig. Det går ganska bra hittills (vågar jag säga så?) och det är faktiskt inte så himla jäkla tråkigt som jag föreställt mig. Kanske för att jag tittat på denna tenta som ett stort frågetecken och nu har det klarnat upp lite om hur jag ska göra. Det beror nog mycket väl på detta för jag avskyr egentligen vetenskapsteori och metod. Lär ju köra fast snart och börja hata det som vanligt igen, för än så länge har jag bara tagit mig an den "lätta delen".

Behövde en liten paus, men nu ska jag forstätta plugga. Förövrigt så kommer Josef hem snart, då ska vi laga fläskfile, potatisgratäng och bea. Mums:) Har köpt en honungsmarinad som jag vet är supergo!


(Malin Larsson. Känner du igen denna min. Ger dig en ledtråd. Anna-Karin, hahaha)

PUSSSS o KRAAM, vi ses på stan!


Längtan efter snö

Att klä sig för mycket när det är sånt här äckligt väder ute är ju lika med rena rama döden. Jag vill ha snö nu. Snö och friska vindar. Några plus grader och mulet/regn ute gör bara att man känner sig smutsig tycker jag. Någon som håller med? Mera snö åt folket! haha.

Dax för jobb! Hörs imorgon :)


Idag tar jag på mig min skinnjacka. Kanske för sista gången detta år :)